Escoltar

Més de 350 nins de 2 a 16 anys participen a les XII Estades Ludicoesportives i a la II CampusEsport Summer School

Les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears acullen, el mes de juliol, les Estades Ludicoesportives, amb 320 nins inscrits, i la II CampusEsport Summer School, amb 35 participants.

Totes les activitats, organitzades pel CampusEsport de la UIB, estan coordinades per més de 40 professionals, entre monitors i directors de temps lliure, diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, llicenciats en els estudis d’INEF i professors d'anglès del British Council.

XII Estades Ludicoesportives 2011

A les XII Estades Ludicoesportives 2011 hi assistiran 320 nins entre dos i dotze anys. Els infants de dos anys participaran per primera vegada en la XII edició.

El programa inclou jocs, danses, gimcanes i l’oportunitat d’aprendre diferents esports. A més, els nins de deu i onze anys faran una hora diària d’anglès, impartida per professors del British Council, mentre que els nins de set a nou anys en faran una hora setmanal.

Una altra novetat de l’edició d’enguany és la col·laboració amb el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de les Illes Balears i la inclusió del projecte europeu Food Pro-Fit, que lidera la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social per fomentar l’alimentació saludable entre els infants.

II CampusEsport Summer School

La Summer School és un campus per a nins de 10 a 16 anys que combina la pràctica de l’esport amb classes de natació, d’anglès i d’informàtica. En aquesta edició hi participaran 35 nins.

La II CampusEsport Summer School l’organitza CampusEsport amb la col·laboració de Sa Nostra i del British Council.

Altres programes: cursos intensius i períodes vacacionals

CampusEsport també ofereix, els mesos de juliol i agost, cursos intensius de natació per a nins. Són activitats complementàries i se sumen als programes Vacances Actives, dels mesos de juny, agost i setembre per incentivar la pràctica de l’esport i de l’activitat física dels nins durant els períodes vacacionals d’estiu, i també de Setmana Santa.

Documents relacionats

Data de publicació: 01/07/2011