Escoltar

L'organització de l'Any Darwin a les Illes Balears presenta un DVD amb l'audiovisual titulat La millor que tenim

Dia: dilluns, 23 de març de 2009
Hora: 12.30 h
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull

Amb motiu de la celebració de l'Any Darwin, des de la UIB s'ha realitzat un DVD on es presenta l'impacte de la teoria de l'evolució de Darwin de manera clara i divulgativa. La cinta es titula La millor que tenim i té una durada de 8 minuts. El guió, realització i producció és del doctor Antoni Amengual, professor de Física de la UIB i membre del comitè organitzador de l'Any Darwin a les Illes Balears. L'obra es publica amb una llicència que permet copiar-la, distribuir-la i comunicar-la lliurement.

El DVD inclou també La millor que tenim: On the origin of images, un audiovisual on s'indiquen els noms de les espècies, els personatges i els objectes que figuren en la presentació.

El DVD es publica en català, castellà i anglès i inclou imatges d'una cinquantena de fotògrafs. La locució en català l'ha realitzada l'autor, Antoni Amengual, en anglès, el professor Marcos Nadal, i en castellà, el professor Alberto Ortiz, tots professors de la UIB. La música és de Diego Massanti. La banda musical de On the origin of images s'ha creat a partir de composicions publicades per Kevin MacLeod.

Entre d'altres difusions, el DVD es mostrarà a la Fira de la Ciència del 26 al 28 de març a Menorca, es distribuirà a escoles i instituts, es mostrarà en el cicle de cinema de Sa Nostra i es lliurarà als participants en actes organitzats amb motiu de l'Any Darwin. Addicionalment, el contingut del DVD es podrà visualitzar i descarregar des de la pàgina web «www.anydarwin.cat».

Documents relacionats

Data de publicació: 23/03/2009