Escoltar

Lliurament dels premis de la XXV edició del Club d'Inversió Sa Nostra-UIB

Hi ha participat 40 equips i 140 alumnes, i els 4 millors equips es repartiran 4.500 euros en premis 

Dia: divendres, 30 de maig de 2014
Hora: 12.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma  

Tindrà lloc l’acte de cloenda i el lliurament dels premis de la XXVa edició del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB. Hi assistiran els equips més ben classificats i els finalistes. Hi intervindran el senyor Jordi Mulet, director de Relacions Institucionals de Sa Nostra-BMN; el senyor Andreu Ramis, director de l’Obra Social; el doctor Javier Capó, director del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB; i la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB.

Els quatre equips més ben classificats es repartiran 4.500 euros en efectiu. El primer de la classificació general rebrà 1.500 euros i el segon 1.000 euros. Pel que fa als premis especials per gestió de la cartera de renda variable,  el primer classificat rebrà 1.250 euros i 750 euros el segon. En aquesta edició, hi han participat 140 estudiants, dividits en 40 grups.

28 equips han obtingut rendibilitats positives

Les convulsions viscudes pels mercats financers els darrers sis mesos, durada que coincideix amb les activitats del Club, i particularment als mesos de gener i d’abril, han fet que només 28 dels 36 equips que han finalitzat el concurs hagin obtingut rendibilitats positives. La rendibilitat mitjana de tots els grups ha estat del 4,8% que està una mica per sobre de l’evolució de l’IBEX que ha pujat un 4,4%, durant el període d’activitat del Club. Cada equip ha disposat d’un patrimoni fictici de 100.000 euros per operar en accions i de 50.000 euros per a la operativa en derivats.

El Club d’Inversió té com a objectiu principal donar a conèixer els aspectes operatius del funcionament dels mercats organitzats d’accions i dels mercats de derivats sobre renda variable.

Sortida professional i feina en equip

Amb el Club d’Inversió els joves estudiants descobreixen una sortida professional lligada als seus estudis, participen en una tasca d'equip i coneixen l’operativa de les places borsàries i de les sales de mercat d’algunes de les entitats que operen en els mercats financers. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 30/05/2014

Data de publicació: 29/05/2014