Escoltar

Lliurament dels premis Juníper Serra al millor expedient acadèmic a dos estudiants de la UIB que han realitzat un intercanvi acadèmic internacional

El doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB; la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; el senyor Michael Blum, actual president del Rotary Club Palma Juníper Serra; i el senyor Mateu Bennàsar Roig, president de l’any Rotary 2016-17, han lliurat els premis Juníper Serra als estudiants Margalida Jaume Pujol (400 euros) i Joaquim Borràs Alcover (800 euros), després d’haver fet un intercanvi acadèmic fora de l’àmbit universitari nacional durant l’any acadèmic 2016-17.

Joaquim Borràs Alcover és alumne d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i ha realitzat un intercanvi acadèmic anual a la Universitat de Belgrad.

Margalida Jaume Pujol és estudiant de Física i ha fet un intercanvi semestral a la Universitat de Viena.

També hi han estat presents la senyora Pilar Maldonado, presidenta de l’any Rotary 2015-16; el senyor Ricardo Sagrera, cap del Servei de Relacions Internacionals de la UIB; altres membres del club Rotary i familiars dels premiats.

La finalitat d’aquests premis és estimular la internacionalització i l’experiència acadèmica i la interculturalitat, així com l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris.

Data de l'esdeveniment: 26/04/2018

Data de publicació: 26/04/2018