Escoltar

Lliurament dels IV Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa

Dia: dimecres, 7 de novembre de 2018
Hora: 12.30 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma
 

Tindrà lloc el lliurament dels IV Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa, que patrocina Colonya, Caixa de Pollença. Hi intervindran el degà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (CEIB), senyor Onofre Martorell; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, Andreu Sansó; el membre del CEIB, senyor Antoni Alcover; el president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre i la vicerectora d'Economia i Infraestructures de la UIB, doctora Maria Llompart.

Els guanyadors dels IV Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa són:

  • En la modalitat d'Economia i Empresa, el primer premi l'ha obtingut Antònia Maria Aguiló Horrach, del grau d'Economia, pel treball «Evolución reciente del sector comercial de Baleares y, en especial, de Palma».
  • En la modalitat d'Economia Social, el primer premi l’ha obtingut Andrea Torán Borrás, del Grau d'Economia, pel treball «Economía circular y turismo: importancia creciente y buenas prácticas en el marco de Baleares».

Aquests premis tenen l’objectiu d’estimular i augmentar l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de darrer curs dels graus d’Economia i d’Administració d’Empreses i de la doble titulació d’Administració d’Empreses i Dret de la UIB.

Sortides professionals

Després del lliurament dels premis, tindrà lloc una xerrada informativa sobre les sortides professionals dels economistes, en la qual diferents professionals explicaran com desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits i sectors de l’economia. Aquesta xerrada té com a objectiu que els alumnes coneguin les pautes que han de tenir en compte a l’hora de decidir cap on han de dirigir els seus esforços d’especialització, quan sigui el moment d’entrar en el mercat laboral i exercir la professió d’economistes.

La xerrada, que presentarà el doctor Andreu Sansó, degà de la Facultat d'Economia i Empresa, serà moderada pel senyor Alejandro Sáenz de San Pedro García, vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, i hi participaran:

  • Miquel Quetglas Oliver, economista i funcionari de l’Administració pública.
  • Catalina Barceló Horrach, economista i assessora de plans d’empresa de la Cambra de Comerç.
  • Javier Monzón Sánchez, economista i assessor fiscal a Borne Abogados. Inspector d'Hisenda en excedència.
  • Marta Moyà Rosselló, economista i auditora de comptes, del Despatx Moyá Auditoría Balear.
  • Margalida Coll Isern, economista i controller financer a Logitravel.
  • Guillermo García Moliz, economista i director financer de Sampol.
  • Maria del Mar Socias, directora del Departament d'Orientació i Inserció Professional de la FUEIB.  

Data de l'esdeveniment: 07/11/2018

Data de publicació: 06/11/2018