Escoltar

Lliurament de premis als alumnes guanyadors de la IV Miniolimpíada de Física i Química

Dia: dimecres, 11 de juny de 2008
Hora: 17.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tindrà lloc el lliurament de premis de la IV Miniolimpíada de Física i Química, que va tenir lloc el mes de maig al campus de la UIB i a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera. Hi varen participar 132 estudiants de totes les Illes.

Lliuraran els premis la senyora Maria Gener Llopis, directora general d'Administració, Ordenació i Inspecció Educatives de la Conselleria d'Educació i Cultura, i el doctor Cels Garcia, vicerector d'Estudiants i Campus de la Universitat de les Illes Balears.

La IV Miniolimpíada de Física i Química l'organitzen els departaments de Física i de Química de la Universitat de les Illes Balears i l'Associació de Químics i l'Associació de Físics de les Illes Balears, amb el suport de la Direcció General d'Administració, Ordenació i Inspecció Educativa del Govern de les Illes Balears i la col·laboració del Col·legi Oficial de Químics, el Consell de Mallorca i la Caixa de Balears, «Sa Nostra».

Es premien els cinc alumnes més ben classificats. El primer, amb 300 euros i diploma; el segon, amb 200 euros i diploma; el tercer, amb 100 euros i diploma; el quart, amb 60 euros i diploma; i el cinquè, amb 50 euros i diploma.


Alumnes premiats

Primer classificat: José Carlos Font Trinchant, de l'IES Joan Alcover de Palma.
Segona classificada: Maria del Carme Zambrana Seguí, de l'IES Sineu.
Tercer classificat: Rafael Ramis Cortés, del Col·legi Sant Josep de la Montanya, de Palma.
Quarts classificats: Maria de la Pau Pons Fiol, de l'IES Can Peu Blanc, de sa Pobla, i Sergio Goñalons Olives de l'IES Joan Ramis i Ramis, de Maó.

Documents relacionats

Data de publicació: 11/06/2008