Escoltar

Les implicacions de la contractació turística des d'un enfocament multidisciplinari, a debat a la UIB

Acte d’inauguració
Dia: dimecres, 28 de març de 2012
Hora: 12.30 hores
Lloc: auditori de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració del cicle de conferències Els Contractes en el Sector Turístic: Una visió pràctica, que es realitzarà els dimecres del 28 de març al 17 de maig a l’auditori de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador del campus universitari. Inauguraran l’acte el senyor Eduardo Gamero, president del Foment del Turisme; el doctor José Luis Mateo, director de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, i el doctor Bartomeu Deyà, degà de la Facultat de Turisme de la UIB. També hi assistirà la doctora Catalina N. Juaneda, vicerectora d’Internacionalització i Cooperació de la UIB.

Acte seguit, el senyor Álvaro Middelmann, director general d’Air Berlin per a Espanya i Portugal, pronunciarà la ponència inaugural del cicle, que duu per títol «Els contractes amb aerolínies: problemes freqüents i responsabilitat corporativa».

El cicle l’organitza la UIB amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) i el coordinen els doctors Joan Franch i Bartomeu Domenge, professors de Dret Mercantil i Dret Civil, respectivament, de la UIB. L’objectiu és posar en contacte els professionals del món del turisme i els estudiants de la UIB. Els ponents parlaran dels aspectes contractuals i legals que han d’afrontar en el seu dia a dia.

Programa del cicle

  • «Els contractes amb aerolínies: problemes freqüents i responsabilitat corporativa», a càrrec del senyor Álvaro Middelmann, director general d’Air Berlin per a Espanya i Portugal. El 28 de març a les 12.30 hores.
  • «La gestió de riscs en el sector turístic», a càrrec del senyor Juan Carlos Tàrraga, director de Willis Iberia a les Illes Balears. El 4 d’abril a les 12.30 hores.
  • «El contracte de gestió com a model d’explotació hotelera», a càrrec del senyor Nicolau Fuster, assessor jurídic de Riu Hotels. El 18 d’abril a les 16.30 hores.
  • «Les funcions i les activitats de les agències de viatge en línia», a càrrec del senyor Ovidio Andrés, soci fundador i conseller de Logitravel. El 25 d’abril a les 12.30 hores.
  • «El subministrament elèctric als empresaris hotelers», a càrrec del senyor Josep Lluís Alzamora, del Departament Jurídic d’Endesa a les Illes Balears. El 2 de maig a les 16.30 hores.
  • «Oferta turística en línia i consumidors: reptes i problemes», a càrrec del senyor Marco Táboas, soci de Promoturismo. El 9 de maig a les 12.30 hores.
  • «Problemes empresarials en la internacionalització i expansió hotelera», a càrrec del senyor Gabriel Escarrer, conseller delegat de Meliá Hotels Internacional. El 17 de maig a les 12.30 hores.

Totes les conferències es duran a terme a l’auditori de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador del campus universitari. L’accés a les ponències és lliure per a tothom que hi estigui interessat. S’expedirà un certificat d’assistència als alumnes que s’hi matriculin. 

Documents relacionats

  • IB3
  • TVE

          Informatiu Balear ->> notícia minut <00.19.19>

Data de l'esdeveniment: 28/03/2012

Data de publicació: 27/03/2012