Escoltar

L'empresa Quely i la UIB presenten Quelis Cor en un acte públic als jardins de Son Lledó

S’oferirà una degustació del producte, un aliment funcional que ajuda a la prevenció de malalties cardiovasculars

CanalUIB

Dia: dijous, 16 de setembre de 2010
Hora: 19.30 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Gabriel Coll, conseller delegat de Quely; el doctor Fèlix Grases, director del IUNICS; el doctor Jordi Lalucat, vicerector d’Investigació de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, presentaran Quelis Cor, un nou producte alimentari desenvolupat per l’empresa Quely en col·laboració amb el Laboratori d’Investigació en Litiasi Renal de la UIB – Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS).

El producte nou consisteix en unes galetes d'oli que inclouen substàncies naturals procedents de la llavor de raïm, que reben el nom de polifenols i que tenen propietats antioxidants que protegeixen els teixits i prevenen el desenvolupament de malalties relacionades amb l'acció dels radicals lliures.
 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/09/2010

Data de publicació: 15/09/2010