Escoltar

L'empresa Poraxa i la UIB col·laboraran en la captació de models en tres dimensions i la generació de rèpliques fins a cinc metres d'alçada

Dia: divendres, 11 de juny de 2010
Hora: 10.30 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Antoni Garí, gerent de Poraxa Mallorca, S L, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni de cooperació científica i tecnològica entre les dues entitats.

Arran de la signatura d’aquest conveni, la UIB, per mitjà del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica, es compromet a la reproducció i modelització en tres dimensions de tot tipus d’objectes, que durà a terme gràcies a la tecnologia informàtica de què disposa. Per la seva banda, l’empresa Poraxa posarà a disposició de la UIB els mitjans, els materials i la maquinària industrial que convertirà els models generats en tres dimensions en rèpliques físiques de poliestirè, fusta o alumini que poden fer fins a cinc metres d’alçada.

A més, la UIB oferirà a Poraxa la possibilitat de rebre formació en programes de disseny 3D i en el maneig d’escàners d’aquesta tecnologia, i de la transferència de becaris en període de pràctiques.

També hi assistirà el doctor Francisco J. Perales, director de la Unitat de Gràfics i Visió per Ordinador i Intel·ligència Artificial del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/06/2010

Data de publicació: 10/06/2010