Escoltar

L'empresa Dentapnea, SL, i la UIB creen la Càtedra d'Alimentació i Salut Bucodental

Dia: dilluns, 13 de juliol de 2009
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Pere Riutord Sbert, de l’empresa Dentapnea, SL, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni de col·laboració.

Amb aquest acord la UIB crearà la Càtedra d’Alimentació i Salut Bucodental a partir del curs acadèmic 2009-2010, amb l’objectiu de promoure activitats docents, de recerca i difusió de la praxi alimentària i la salut bucodental, així com el desenvolupament de noves tècniques formatives i de recerca en odontologia en tots els àmbits en què sigui aplicable.

Les activitats de la Càtedra inclouen:

  1. Suport a les accions formatives del Màster Oficial en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments, en especial al desenvolupament d’assignatures relacionades amb l’alimentació i la salut bucodental, les activitats pràctiques i els treballs de fi de màster.
  2. Suport a les accions formatives dels títols propis de la UIB relacionats amb l’alimentació, la salut bucodental i l’odontologia i, en especial, als títols: Màster en Cirurgia i Implantologia Oral, Màster en Cirurgia i Estètica Dental, Màster en Estètica i Implantologia Oral, Especialista Universitari en Implantologia Oral, Especialista Universitari en Estètica Dental i Especialista Universitari en Cirurgia Oral.
  3. Seminaris, col·loquis i simposis.
  4. Actuacions de recerca conjuntes

Documents relacionats

Data de publicació: 13/07/2009