Escoltar

L'agricultura del segle XXI a Mallorca. Reptes i alternatives

La UIB col·labora amb Amics de la Terra en l’organització d’una jornada tècnica per analitzar la situació de l’agricultura mallorquina 

Inauguració
Dia: dimecres, 29 d’octubre de 2014
Hora: 9 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Anselm Turmeda, campus universitari, Palma  

La Universitat de les Illes Balears col·labora amb l’associació Amics de la Terra en l’organització d’una jornada tècnica en la qual s’analitzarà la situació de l'agricultura mallorquina actual, els principals reptes als quals s'enfronta i les possibles alternatives.

Hi participaran diferents especialistes que tractaran temes com ara l’impacte del canvi climàtic, les repercussions del model agrícola a escala global, els efectes de les polítiques europees i les opcions de futur de l’agricultura mallorquina.

Altres activitats

La jornada tècnica es complementarà amb una xerrada al Club Diario de Mallorca, a càrrec del senyor Gustavo Duch, coordinador de la revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas. La xerrada es farà el mateix dimecres 29 d’octubre a les 19 hores.

A més, el dissabte 8 de novembre es farà una visita a la finca de Son Cós (Marratxí). Els participants visitaran una gran possessió mallorquina amb cultiu d’ametlla, garrova, horta, ramaderia, tafona i maquinària antiga.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/10/2014

Data de publicació: 28/10/2014