Escoltar

La revolució CRISPR arriba a la UIB de la mà de Francisco Juan Martínez Mojica

La UIB col·labora en la conferència organitzada pel Club Última Hora Valores 

Dia: dimecres, 10 de juliol de 2019
Hora: 19.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears col·labora amb el Club Última Hora Valores en l'organització de la conferència «La revolución CRISPR», que impartirà el doctor Francisco Juan Martínez Mojica el dimecres 10 de juliol, a les 19.30 hores, a la sala d'actes de Son Lledó.

El doctor Martínez Mojica és professor de Microbiologia i director del grup de recerca en Microbiologia Molecular de la Universitat d'Alacant. Les seves importants contribucions en l'estudi de la metodologia CRISPR, utilitzada en l'àmbit de la biologia molecular per editar l'ADN genòmic, li han valgut diferents reconeixements. L'any 2016 va ser guardonat amb el Premi Rei Jaume I d'Investigació Bàsica i amb el Premi Fundación BBVA Fronteras del Conocimiento en la categoria de Biomedicina, i l'any 2017 amb el premi Albany Medical Center Prize, el més prestigiós dels Estats Units en l'àmbit de la recerca mèdica.

La conferència la presentarà el doctor Miquel A. Roca, catedràtic de Psiquiatria i degà de la Facultat de Medicina de la UIB. 

Inscripcions

Les persones que vulguin assitir a l'acte, s'han d'inscriure al Club Última Hora Valores

Data de l'esdeveniment: 10/07/2019

Data de publicació: 02/07/2019