Escoltar

La literatura de viatges, a estudi

El grup de recerca en Relats de Viatges i Mite Insular. El Viatge a les Balears organitza el col·loqui internacional Sur les traces des voyageurs à leur insu els dies 10 i 11 d’abril 

Inauguració
Dia: dijous, 10 d’abril de 2014
Hora: 10 hores
Lloc: Estudi General Lul·lià, c/ de Sant Roc, 4, Palma  

Tindrà lloc la inauguració del col·loqui internacional Sur les traces des voyageurs à leur insu, que tindrà lloc els dies 10 i 11 d’abril de 2014 a Palma. Hi intervindran la doctora Pascale Auraix-Jonchière, directora del Centre de Recherches sur les Littératures et la Sociopoétique, i la doctora Carlota Vicens, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica, que són les coordinadores del col·loqui.

El col·loqui l’organitza el grup de recerca en Relat de Viatges i Mite Insular. El Viatge a les Balears (RELATMIT) de la Universitat de les Illes Balears amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Govern de les Illes Balears, l’Estudi General Lul·lià i el Centre de Recherches sur les Littératures et la Sociopoétique (CELIS), de França. Hi participaran professors de Canadà, França, Espanya, Itàlia, Marroc i Tunísia, tots ells destacats especialistes en literatura de viatge.

És el tercer col·loqui organitzat pel grup de recerca RELATMIT de la UIB en el marc de la seva activitat investigadora. Els anteriors varen ser George Sand (1804-2004). L’île et la dame de Nohant (2005) i Entre rêve et réalité. De l’île au continent: tisser un savoir (2009). 

Data de l'esdeveniment: 10/04/2014

Data de publicació: 09/04/2014