Escoltar

La investigadora de l'IMEDEA (CSIC-UIB) Marta Marcos, guardonada amb el premi al jove científic MedCLIVAR

La distinció reconeix la seva contribució a la recerca en aspectes fonamentals del nivell de la mar a la Mediterrània

La investigadora de l'Institut Mediterrani d’Estudis Avançats, IMEDEA (CSIC-UIB), Marta Marcos ha estat guardonada amb el premi al jove científic MedCLIVAR, que pretén incrementar la visibilitat dels joves investigadors dins la comunitat científica internacional.

La cerimònia, que premia també la trajectòria de tres científics europeus més, va coincidir amb la reunió final del congrés MedCLIVAR Mediterranean Climate Variability and Predictability, celebrat a Lecce, Itàlia, del 6 al 9 de juny.

El guardó concedit a Marta Marcos reconeix la seva contribució a la recerca en aspectes fonamentals del nivell de la mar a la Mediterrània i per la seva activa participació a les activitats de MedCLIVAR.

La doctora Marta Marcos és investigadora del Departament d'Ecologia i Recursos Marins de l'IMEDEA (CSIC-UIB). La seva línia de recerca se centra en el nivell de la mar a la Mediterrània. Ha publicat més de trenta articles en revistes de reconegut prestigi científic i destaca la seva contribució a congresos europeus, amb més de cinquanta aportacions. Actualment prepara, amb altres investigadors de l’IMEDEA, el capítol dedicat al nivell de la mar de la Mediterrània del llibre Mediterranean Climate: from past to future.

MedCLIVAR és un programa internacional sobre el clima a la Mediterrània i forma part del projecte Mundial CLIVAR (Climate Variability and Predictability) sobre la investigació del clima.

Documents relacionats

Data de publicació: 22/06/2011