Escoltar

La conservació de la biodiversitat

La UIB col·labora en l’organització d’un curs de la UIMIR sobre els factors de risc que posen en perill la biodiversitat  

Dies: 17 i 18  d’abril de 2015
Hora: dia 17, de les 16 a les 20.30 hores, i dia 18, de les 9.30 a les 18 hores
Lloc:  Seu de l’Institut Menorquí d’Estudis, Can Victori, Camí des Castell, 28, Maó 

La Universitat de les Illes Balears col·labora en el curs La conservació de la biodiversitat, que es farà els dies 17 i 18 d’abril de 2015 a Maó en el marc de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR).

En el curs es tractarà el concepte de biodiversitat i com el canvi global està afectant les espècies de plantes, animals i ecosistemes. Com a factors de canvi principals es parlarà de l’escalfament global i de les invasions biològiques. Aquests temes s’abordaran primer des d’una òptica general i després es posarà el focus en el que passa a les Illes Balears. Es farà també una sortida de camp per tractar el cas concret d’una espècie molt amenaçada i de les tècniques que s’han utilitzat per reduir aquestes amenaces.

El curs s’adreça a professionals relacionats amb el medi ambient, des de gestors i polítics fins a tècnics d’institucions. També pot interessar a monitors, guies ambientals i a professionals de l’educació.

El curs el coordina el doctor Damià Gomis, del Departament de Física de la UIB, i l’impartiran els doctors Joan Rita, del Departament de Biologia de la UIB, i Francisco Lloret, del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La UIB organitza la UIMIR juntament amb l’Ajuntament de Maó, el Consell Insular de Menorca, la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i l’Institut Menorquí d’Estudis. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/04/2015

Data de publicació: 13/04/2015