Escoltar

La Xarxa Vives d'Universitats i l'Institut Món Juïc convoquen el IV Premi Cum Laude per a tesis doctorals de l'àmbit de les humanitats escrites en català defensades el 2010

L’Institut Món Juïc i la Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la UIB, convoquen la quarta edició del Premi Cum Laude, guardó que reconeix les obres de recerca d’alt nivell de l’àmbit de les humanitats que han estat escrites en català. L’objectiu d’aquesta convocatòria és difondre la recerca feta en català i demostrar que també es pot investigar al més alt nivell en llengua catalana.

Poden participar-hi els investigadors que hagin defensat la tesi doctoral el 2010 en qualsevol universitat de la Xarxa Vives, que hagin obtingut la qualificació Cum Laude i que l’hagin redactada en català. Els doctors que hi vulguin concórrer hauran de presentar un volum de la tesi doctoral, una còpia de la comissió que la va jutjar i un currículum de l’autor. La data límit de presentació dels treballs és el 30 de juny.

El guardó consta d’un premi en metàl·lic de 6.000 euros. L’obra premiada es publicarà i se’n farà una presentació d’impacte social. A més, es distribuirà arreu del territori de la Xarxa Vives (Illes Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana, Catalunya Nord, Andorra i Sardenya), a totes les universitats i els instituts de recerca interessats en el tema de què tracti la tesi guanyadora.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/06/2011

Data de publicació: 03/06/2011