Escoltar

La VII Olimpíada d'Economia de la UIB comptarà amb la participació de 186 alumnes de les Illes Balears

Dia: dimarts, 19 d’abril de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: edifici G. M de Jovellanos, campus universitari,
i seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de les 12 a les 12.30 hores

Tindrà lloc la setena edició de l’Olimpíada d’Economia de la Universitat de les Illes Baleares, adreçada als estudiants de secundària que durant el curs actual cursin l’assignatura Economia d’Empresa. Hi participaran 186 alumnes: 160 a Mallorca, 19 a Menorca i 7 a Eivissa i Formentera.

La prova es realitzarà de manera simultània a totes les illes per mitjà de videoconferència. Constarà de vuit preguntes, cinc de teòriques i tres de pràctiques. Per completar l’exercici, els alumnes disposaran d’una hora i mitja. Els temes de què tractarà la prova són els corresponents al programa de la matèria Economia de l’Empresa que es fixa per a les proves d’accés a la Universitat, a més d’una pregunta d’actualitat econòmica. D’aquesta manera, els alumnes que participin a l’Olimpíada podran posar a prova els coneixements de la matèria amb vista a la prova d’accés a la Universitat.

Els cinc millors classificats de la prova seran guardonats amb xecs bescanviables per material didàctic i informàtic, atorgat per El Corte Inglés, de diferent valor segons el lloc en què quedin classificats: l’alumne guanyador rebrà un xec per valor de 600 euros; el segon classificat, de 500; el tercer, per valor de 400; el quart, de 300 euros, i el cinquè, de 200 euros. A més, els tres millors classificats de la prova seran guardonats amb una matrícula gratuïta per al primer curs dels estudis universitaris a la UIB que ells triïn i participaran a la fase nacional de l’Olimpíada d’Economia, que se celebrarà a Castelló del 30 de juny al 2 de juliol de 2011.

Els centres dels tres primers alumnes classificats rebran 300 euros en un xec regal bescanviable en material informàtic, audiovisual, didàctic o bibliogràfic de Sa Nostra.

La fase local de l’Olimpíada d’Economia l’organitza la UIB amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Cultura, Sa Nostra, El Corte Inglés i el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 19/04/2011

Data de publicació: 18/04/2011