Escoltar

La Universitat de les Illes Balears dóna la benvinguda als alumnes d'intercanvi que s'incorporen a la UIB el curs 2008-2009

460 alumnes participaran en els programes internacionals d'intercanvi Sòcrates-ERASMUS, SICUE-Sèneca i d'universitats de fora de la Unió Europea

Dia: dilluns, dia 22 de setembre de 2008
Hora: a les 11 h
Lloc: sala d'actes de l'edifici Anselm Turmeda,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

La Universitat de les Illes Balears donarà la benvinguda als alumnes procedents d'universitats europees, americanes i espanyoles que s'incorporen el curs 2008-2009 als diferents estudis de la UIB a través de programes d'intercanvi, com ara Sòcrates-ERASMUS, SICUE-Sèneca i altres desenvolupats a partir de convenis amb universitats del continent americà.

Els estudiants participaran durant cinc dies en un programa d'acollida i orientació dissenyat pel Servei de Relacions Internacionals per facilitar la seva incorporació a la UIB.

Enguany es preveu la participació de 460 alumnes en els programes internacionals d'intercanvi. D'aquests alumnes, 282 són estudiants de la UIB que s'incorporaran a altres universitats, i 178 són els alumnes d'altres universitats que s'incorporaran a la UIB.

A les 10.30 hores, a l'edifici Anselm Turmeda, el senyor Ricardo Sagrera, cap del Servei de Relacions Internacionals de la UIB, serà a disposició dels mitjans de comunicació interessats per ampliar informació.

Documents relacionats

Data de publicació: 22/09/2008