La Universitat de les Illes Balears acull enguany tres campanyes solidàries amb els més desfavorits

El campus de la Universitat de les Illes Balears acull enguany tres iniciatives solidàries adreçades a donar suport a les persones i als col·lectius del nostre entorn social que es troben en major situació de necessitat, i contribuir a pal·liar les conseqüències de l’actual crisi econòmica:

La tradicional campanya de Nadal de la UIB

Com cada any, i en fa vint-i-un, els membres del personal d’administració i serveis han organitzat aquesta capta de juguetes (noves i usades en bon estat) i sobretot queviures (especialment llet, oli, llaunes, pastes, galetes, sucre, cafè, productes de neteja i d’higiene personal) que posteriorment es distribuiran a Can Gazà, la casa d’acollida de les Minyones de la Vileta i la Casa Bressol del barri de la Soledat.

Les aportacions es poden dipositar a qualsevol de les consergeries del campus i de l’edifici Sa Riera, fins al proper dijous, dia 20.

Operación Esperanza per a la recollida d'aliments

El ParcBIT i la UIB col·laboren en aquesta campanya de recollida d'aliments que organitzen el Banc d'Aliments i la plataforma Zona Verde Real Ya, a través del seu portaveu, José Javier Mascarell.

Des del dia 17 fins al 20 de desembre tots els els interessats a col·laborar podran aportar els queviures a la UIB, a l'edifici Guillem Cifre de Colonya, bloc B, de 10 a 18 hores, i al ParcBIT, edifici Naorte, de 12 a 15 hores.

Campanya solidària de la UOM: cada gest, per petit que sigui, compta

Campanya de recollida d’aliments per a famílies necessitades organitzada per la Universitat Oberta per a Majors (UOM).

El punt de recollida es troba al despatx de la UOM a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari. Fins al dijous, dia 20. 

Documents relacionats

Data de publicació: 14/12/2012