Escoltar

La Universitat de les Illes Balears acull enguany tres campanyes solidàries amb els més desfavorits

El campus de la Universitat de les Illes Balears acull enguany tres iniciatives solidàries adreçades a donar suport a les persones i als col·lectius del nostre entorn social que es troben en major situació de necessitat, i contribuir a pal·liar les conseqüències de l’actual crisi econòmica:

La tradicional campanya de Nadal de la UIB

Com cada any, i en fa vint-i-un, els membres del personal d’administració i serveis han organitzat aquesta capta de juguetes (noves i usades en bon estat) i sobretot queviures (especialment llet, oli, llaunes, pastes, galetes, sucre, cafè, productes de neteja i d’higiene personal) que posteriorment es distribuiran a Can Gazà, la casa d’acollida de les Minyones de la Vileta i la Casa Bressol del barri de la Soledat.

Les aportacions es poden dipositar a qualsevol de les consergeries del campus i de l’edifici Sa Riera, fins al proper dijous, dia 20.

Operación Esperanza per a la recollida d'aliments

El ParcBIT i la UIB col·laboren en aquesta campanya de recollida d'aliments que organitzen el Banc d'Aliments i la plataforma Zona Verde Real Ya, a través del seu portaveu, José Javier Mascarell.

Des del dia 17 fins al 20 de desembre tots els els interessats a col·laborar podran aportar els queviures a la UIB, a l'edifici Guillem Cifre de Colonya, bloc B, de 10 a 18 hores, i al ParcBIT, edifici Naorte, de 12 a 15 hores.

Campanya solidària de la UOM: cada gest, per petit que sigui, compta

Campanya de recollida d’aliments per a famílies necessitades organitzada per la Universitat Oberta per a Majors (UOM).

El punt de recollida es troba al despatx de la UOM a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari. Fins al dijous, dia 20. 

Documents relacionats

Data de publicació: 14/12/2012