Escoltar

La Universitat de les Illes Balears i l'Abadia de Montserrat formalitzen un conveni de col·laboració cultural i científica

El pare Josep Maria Soler i Canals, abat de Montserrat, impartirà la conferència Montserrat, gairebé 1.000 anys d'història

Dia: dimecres, 22 d'octubre de 2008
Hora: 19.30 hores

Lloc: sala d'actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma.

El pare Josep Maria Soler i Canals, abat de Montserrat, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni per formalitzar la col·laboració cultural i científica entre ambdues entitats.

Aquest acord suposarà la cooperació en publicacions d'interès comú o l'intercanvi d'informació i assessorament en la planificació, l'organització i l'execució d'estudis i recerques, entre d'altres.

Conferència de l'abat de Montserrat

A les 20 hores, en el marc de la signatura del conveni, el pare Josep Maria Soler impartirà la conferència Montserrat, gairebé 1.000 anys d'història.

A l'acte hi assistirà el pare Josep Maria Massot, director de Publicacions de l'Abadia de Montserrat; i el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: 22/10/2008