Escoltar

La UOM als Pobles de Mallorca

Vint municipis de Mallorca participen en l’edició de 2015 d’aquest programa formatiu de la Universitat Oberta per a Majors 

Dia: dijous, 23 d’abril de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Cas Jai, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc la presentació del programa La Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca. Hi intervindran el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta; el senyor Antonio Sánchez, cap del Departament de Relacions Externes d’El Corte Inglés; i el senyor Hilari Llabrés, director del Centre d’Institucions de “la Caixa”.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la UIB va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida.

La UOM als Pobles de Mallorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que es durà a terme en vint municipis de l’illa: Alcúdia, Campos, Capdepera, Felanitx, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Maria de la Salut, Marratxí, Muro, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, ses Salines, Sineu, Sóller i Son Servera. Els batlles, regidors d'Educació, de Cultura i de Serveis Socials, responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones grans, estan convidats a assistir a la presentació del programa. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/04/2015

Data de publicació: 21/04/2015