Escoltar

La UIB presenta el llibre CD "Projectes d'innovació i millora de la qualitat docent", en què han participat més de cent professors de la Universitat

Dia: dilluns, 4 d’abril de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de Cas Jai,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la presentació del llibre CD Projectes d’innovació i millora de la qualitat docent, coordinat pel Vicerectorat de Professorat i Innovació Pedagògica, l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) i l’Oficina de Convergència i Harmonització Europea.

Presentaran el llibre CD la senyora Francesca Garcias, directora general d’Universitat i Modernització Educativa; la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB; el doctor Josep Lluís Ferrer, vicerector de Professorat i Innovació Pedagògica; el doctor Juanjo Montaño, vicerector associat d’Ordenació Acadèmica i Convergència Europea; el doctor Josep Lluís Ferrer, vicerector de Professorat i Innovació Pedagògica i el doctor Lluís Ballester, director de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UIB.

Projectes d’innovació i millora de la qualitat docent descriu 19 projectes desenvolupats a partir de la convocatòria de projectes d’innovació i millora de la qualitat docent l’any acadèmic 2008-2009. L’objectiu d’aquesta convocatòria era millorar la tasca docent, coordinar les assignatures i les titulacions, promocionar l’ús de noves metodologies i eines d’avaluació i elaborar materials d’aprenentatge. Hi han participat 102 professors de nou departaments de la UIB.

L’edició d’aquest llibre CD s’emmarca en les accions orientades a l’adaptació de la institució universitària a l'espai europeu d'educació superior. El subvenciona el Ministeri d’Educació mitjançant un conveni amb la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/04/2011

Data de publicació: 01/04/2011