Escoltar

La UIB premia l'alumna Maria Fuster, medalla d'or per dues vegades als Campionats d'Espanya Universitaris de Natació 2010

La Universitat de les Illes Balears ha reconegut la tasca de l’alumna de la UIB Maria Fuster, qui ha representat la Universitat en els Campionats d’Espanya Universitaris de Natació 2010, i en els quals ha aconseguit dues medalles d’or en les dues proves en les quals ha participat: 50 i 100 metres lliures.

Per aquest motiu, la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB; el doctor Cels Garcia, vicerector d’Estudiants i Campus de la UIB; i el doctor Pere Palou, director de Política Esportiva de la UIB, han rebut Maria Fuster i li han lliurat un obsequi com a reconeixement dels èxits aconseguits en aquests campionats universitaris.

Així mateix, han felicitat Fuster no sols per les dues medalles aconseguides, sinó també per la feina i l’esforç diari que realitza compaginant els entrenaments i la pràctica de la natació a l’alta competició amb els estudis universitaris. Maria Fuster, actualment, és alumna de tercer curs dels estudis de Comunicació Audiovisual.

Els Campionats d’Espanya Universitaris els convoca anualment el Consell Superior d’Esports i se celebren en diferents universitats de tot l’Estat. Les proves de natació les acollí la Universitat del País Basc els dies 4 i 5 de maig de 2010.

Documents relacionats

Data de publicació: 07/06/2010