Escoltar

La UIB posa en marxa una campanya de reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics

Tens un mòbil, tauleta o petit electrodomèstic que hagis de llençar? Diposita’l al punt de recollida de la campanya Digitalització Sostenible del 20 al 31 de maig i participa en el sorteig d’un telèfon intel·ligent. 

El Dia Mundial del Reciclatge tindrà lloc el 17 de maig amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania dels avantatges i de la importància de reciclar els residus que generam cada dia.

Amb aquesta finalitat, el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB s’ha adherit a la campanya Digitalització Sostenible, promoguda per la Fundació Ecotic, conjuntament amb altres entitats col·laboradores, per impulsar el reciclatge dels anomenats RAEE: residus d’aparells elèctrics i electrònics.

Es consideren RAEE tots els aparells elèctrics i electrònics que necessiten corrent o bé bateries per funcionar. Tot i que aquesta denominació també inclou tot un conjunt de residus, en aquesta campanya es podran dipositar electrodomèstics petits (torradores, planxes...), equips informàtics i de telecomunicacions (ordinadors, impressores, mòbils...), o juguetes (trens, consoles, màquines escurabutxaques...). El símbol d'un contenidor ratllat a les instruccions dels RAEE identifica i informa que aquests residus no es poden llançar a les escombraries, sinó que han de ser recollits de manera selectiva.

Tens un mòbil, tauleta o petit electrodomèstic que hagis de llençar?

Diposita’l al punt de recollida de la campanya i participa en el sorteig d’un telèfon intel·ligent. Podràs fer-ho del 20 al 31 de maig de 2019, des de les 12 h fins a les 17 h. Els punts se situaran, del 20 al 24 de maig, a la zona de vianants de l’illa d’en Colom, i, del 27 al 31 de maig, a la zona comercial de devora l’edifici Beatriu de Pinós. 

Col·labora amb el medi ambient i recicla els residus elèctrics i electrònics que tinguis. I recorda-ho: el millor residu és el que no es genera. 

Data de l'esdeveniment: 20/05/2019

Data de publicació: 14/05/2019