Escoltar

La UIB organitza un congrés per estudiar l'ecologia, la filogènia i la conservació dels lacèrtids, família de rèptils a la qual pertanyen les sargantanes

7th Symposium on the Lacertids of the Mediterranean Basin

Acte d’inauguració
Dia: dilluns, 6 de setemdre de 2010
Hora: 12.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma

El senyor Pere Oliver, director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia; el doctor Valentín Pérez-Mellado, catedràtic de Zoologia de la Universitat de Salamanca i impulsor de la primera edició del simposi; la doctora Misericòrdia Ramon, catedràtica de Genètica de la UIB i membre de l’organització del simposi; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, inauguraran el 7th Symposium on the Lacertids of the Mediterranean Basin.

7th Symposium on the Lacertids of the Mediterranean Basin
Dies: del 6 al 9 de setembre de 2010

Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma

La Universitat de les Illes Balears organitza el 7th Symposium on the Lacertids of the Mediterranean Basin, que tindrà lloc del dia 6 al 9 de setembre de 2010. En aquest congrés es reuniran al voltant de setanta científics d’arreu del món, la majoria procedents de països de la Mediterrània. El tema central de debat del simposi seran els lacèrtids, família de rèptils a la qual pertanyen les sargantanes, majoritàries a molts indrets, especialment a les illes del mar mediterrani. Les ponències i les comunicacions programades versaran sobre l’ecologia, la filogènia i la conservació d’aquests rèptils.

El simposi l’organitzen la UIB i la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia, amb la col·laboració del Ministeri de Ciència i Innovació, l’Ajuntament de Palma i Sa Nostra.

Data de l'esdeveniment: 06/09/2010

Data de publicació: 03/09/2010