Escoltar

La UIB organitza un cicle de conferències per analitzar el paper de la dona en els processos democràtics que varen tenir lloc a Europa al segle XX

Dia: dijous, 17 de febrer de 2011
Hora: 20 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la conferència inaugural del cicle Dona i Lluita Democràtica al Segle XX, que duu per títol «Dona i lluita democràtica a l’Europa contemporània». La impartirà la doctora Dolores Ramos, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Màlaga. La doctora Ramos ha coordinat, entre d’altres volumns, Discursos, realidades, utopía. La construcción del sujeto femenino en los siglos XIX-XX (2002) i República y republicanos en España (2006).

El cicle de conferències Dona i Lluita Democràtica al Segle XX té l’objectiu de donar a conèixer el paper que va tenir la dona en els processos democràtics que varen tenir lloc a Europa al llarg del segle XX, així com aprofundir en la participació que tingué en el moviment sufragista, l’antifeixisme i la transició democràtica, tant a Espanya com a les Illes Balears.

El cicle tindrà lloc del 17 de febrer al 24 de març de 2011. En total es realitzaran sis ponències, una cada dijous. Totes les sessions es duran a terme a les 20 hores a la sala d’actes de Sa Riera.

L’activitat l’organitza l’Institut de Ciències de l’Educació de la UIB, la Direcció General d’Innovació i Formació del Professorat i l’Institut Balear de la Dona.

Data de publicació: 17/02/2011