Escoltar

La UIB organitza les primeres jornades de reflexió sobre les titulacions adaptades a l'espai europeu d'educació superior

Dia: dijous, 14 de juliol de 2011
Hora: 10 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La UIB acull una jornada de reflexió i debat sobre la implantació de les titulacions adaptades a l’espai europeu d’educació superior. Aquesta sessió ha estat organitzada pel Vicerectorat de Docència i Qualitat i el Servei d’Estadística i Qualitat Universitària de la UIB.

L’objectiu de la iniciativa és que els protagonistes de la implantació de les titulacions (responsables acadèmics, alumnat, professorat i personal d’administració i serveis) analitzin la situació actual i facin propostes i presentin iniciatives per facilitar l’assumpció dels reptes plantejats.

Entre els temes que es tractaran descata la interpretació i el debat sobre els principals resultats d’aprenentatge, indicadors de satisfacció i causes d’abandonament de la implantació de les titulacions.

Inauguraran la jornada el director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, senyor Miquel Deyà; la directora del Servei d’Estadística i Qualitat Universitària, senyora Maria Jesús Mairata; el director del Centre d’Estudis de Postgrau, doctor Maurici Mus; el vicerector de Docència i Qualitat, doctor Juan José Montaño; i el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, doctor Mateu Servera.

Els títols oficials de grau es varen començar a implantar a la UIB l’any acadèmic 2008-2009, mentre que els títols oficials de màster es varen començar a implantar l’any acadèmic 2006-2007.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/07/2011

Data de publicació: 13/07/2011