Escoltar

La UIB organitza la trobada El Codesenvolupament a Debat. Agents implicats i propostes de futur

Inauguració
Dia: dijous, 14 d’abril de 2011
Hora: 10.45 hores
Lloc: aula AA05 de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

El Departament de Filosofia i Treball Social de la Universitat de les Illes Balears i l’Assemblea de Cooperació per la Pau organitzen la Trobada El Codesenvolupament a Debat. Agents implicats i propostes de futur. L’esdeveniment compta amb el suport de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB.

Les sessions, que es desenvolupen els dies 14 i 15 d’abril i estan obertes a tots els interessats, consten d’una ponència inaugural, diverses taules rodones i grups de treball.

L’objectiu de les jornades és posar en comú les experiències de la comunitat universitària, la societat civil i les institucions públiques per fomentar el debat i la reflexió sobre el moment en que es troba el codesenvolupament a les Illes Balears, les possibilitats de recerca en aquest àmbit, així com potenciar la participació dels diferents agents en accions de codesenvolupament.

El director de l’Observatori Permanent de la Immigració i professor de la Universitat d’Alacant, doctor Carlos Gómez, inaugurarà la trobada amb la ponència «Migracions, desenvolupament i codesenvolupament al centre de la crisi global».

Data de l'esdeveniment: 14/04/2011

Data de publicació: 13/04/2011