Escoltar

La UIB organitza la Universitat d'Estiu DYN@MO 2014

Implementant vehicles elèctrics respectuosos amb la ciutat i els ciutadans 

Dies: del 14 al 16 de maig
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

La Universitat d’Estiu DYN@MO 2014 duu per títol Implementant vehicles elèctrics respectuosos amb la ciutat i els ciutadans, i se centra en l’anàlisi de l’electromobilitat com a mitjà sostenible per al transport urbà: per què l’electromobilitat, tipologies i reptes locals per a la seva aplicació.

La inauguració de la Universitat d’Estiu anirà a càrrec del doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, el senyor Gabriel Vallejo, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palma, el señor Eckard Larosch, coordinador del projecte DYN@MO a la ciutat d’Aquisgrà, el doctor Miquel Grimalt, cap del Departament de Ciències de la Terra de la UIB, i la doctora Joana Maria Seguí, gerent d’avaluació del projecte DYN@MO.

La Universitat d’Estiu DYN@MO s’emmarca en el projecte CIVITAS DYN@MO, l’objectiu principal del qual és l’aprenentatge estructurat i l’adquisició de competències professionals en mobilitat urbana sostenible.

Per a la promoció i l’intercanvi d’experiències sobre aquesta temàtica a Europa la iniciativa CIVITAS, cofinançada per la Unió Europea, va disenyar tres sessions de la seva universitat d’estiu, la primera de les quals va ser el 2013, i les altres dues el 2014 i el 2015.

Totes les sessions les organitza la Universitat de les Illes Balears i s’adrecen a estudiants i joves professionals que treballen en l’àmbit de la mobilitat urbana sostenible.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/05/2014

Data de publicació: 08/05/2014