Escoltar

La UIB obre les portes als més grans de 25 i 45 anys que han superat la prova d'accés a la Universitat

La Jornada Vine a la Universitat: Més grans de 25 i de 45 anys serà el dia 8 de maig de 2012

Dia: 8 de maig de 2012
Hora: de les 16 a les 19 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

La UIB organitza la Jornada Vine a la Universitat: Més grans de 25 i de 45 anys, adreçada als alumnes que hagin superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i per a més grans de 45 anys. Aquesta jornada és organitzada pel Vicerectorat d’Estudiants, mitjançant el Servei d’Informació de la UIB, d’acord amb el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior.

Amb aquesta jornada es pretén informar els més grans de 25 i de 45 anys que hagin superat la prova d’accés sobre l’oferta d’estudis de la UIB, els requisits i els procediments d’accés i d’admissió a aquests estudis i la normativa acadèmica vigent; presentar-los els recursos que tenen els futurs estudiants; donar-los a conèixer les instal·lacions i els serveis de què disposa la Universitat; motivar-los a continuar la seva formació i donar-los a conèixer les possibilitats que tenen a la nostra universitat.

El programa consta d’una benvinguda al campus amb lliurament de material, una sessió informativa i una visita guiada per les instal·lacions del campus universitari.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 08/05/2012

Data de publicació: 07/05/2012