Escoltar

La UIB obre les portes a més de 4.000 estudiants de secundària de Mallorca

Les jornades de portes obertes Vine a la UIB són els dies 9 i 16 de març de 2012

Dies: els divendres 9 i 16 de març de 2012
Hora:
de les 8.30 a 12.30 hores
Lloc:
campus universitari, Palma

La UIB organitza un any més les jornades de portes obertes Vine a la UIB, adreçades a estudiants de segon curs de batxillerat i de cicles formatius de grau superior i a totes aquelles persones interessades a estudiar a la UIB. Aquestes jornades les organitza el Servei d’Informació de la UIB, d’acord amb el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior.

Amb aquestes jornades es pretén que els futurs estudiants visitin i coneguin la Universitat, participin a les sessions informatives dels diversos estudis que s’imparteixen a la UIB, a càrrec de professors especialitzats en la matèria, per escollir el camí més adequat i gaudeixin de l’ambient universitari mitjançant un ampli ventall d’activitats.

El programa consta d'una benvinguda al campus amb lliurament de material, activitats, tallers, visites guiades i presentacions dels estudis de grau. 

  • De 8.30 a 10 hores: arribada dels estudiants al campus i lliurament del material. Edifici Ramon Llull.
     
  • De 9 a 10 hores: activitats, tallers i visites guiades. Els estudiants podran conèixer els serveis que els ofereix la UIB. Destaquen, per exemple, les xerrades sobre mobilitat universitària, o sobre l’oferta de cursos d’idiomes, entre d’altres. També es projectaran alguns curtmetratges elaborats per alumnes del màster d’animació MA ISCA i s’organitzaran visites guiades a les instal·lacions esportives, a la biblioteca i a la Residència d’Estudiants.
     
  • De 10 a 12.30 hores: presentacions dels estudis de grau. Els professors de la UIB explicaran als futurs alumnes els estudis que es poden cursar a la Universitat.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 09/03/2012

Data de publicació: 08/03/2012