Escoltar

La UIB lliura els diplomes als alumnes russos del programa de doble titulació amb la Universitat Russa de l'Amistat dels Pobles

La UIB signa un conveni marc de col·laboració amb la Universitat Estatal de Cultura i Arts de Sant Petersburg

La vicerectora d'Internacionalització i Cooperació de la UIB, doctora Catalina N. Juaneda, va lliurar el passat 24 de juny els diplomes del Màster Universitari en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió als dos alumnes de la Universitat Russa de l'Amistat dels Pobles (URAP) que han cursat el programa de doble titulació que la UIB comparteix amb aquesta universitat de Moscou (Rússia). Gràcies a aquest programa de doble titulació, els estudiants del Màster en Arts i Humanitats i Màster en Història de la URAP poden obtenir el títol del Màster Universitari en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió de la UIB. De la mateixa manera, els alumnes de la UIB poden obtenir el títol dels dos màsters de la URAP.

L'acte va tenir lloc a la URAP en el marc de la cerimònia de lliurament dels diplomes dels estudis amb doble titulació que aquesta universitat russa té amb altres universitats d'arreu del món, entre les quals la UIB. La vicerectora d'Internacionalització i Cooperació de la UIB es reuní durant la visita amb els representants de la URAP i la resta de delegacions d'universitats representades a l'acte.

Conveni amb la Universitat Estatal de Cultura i Arts de Sant Petersburg

La delegació de la UIB, integrada per la vicerectora d'Internacionalització i Cooperació, doctora Catalina N. Juaneda, i la col·laboradora del Servei de Relacions Internacionals de la UIB senyora Nadezda Klyueva, visità també altres universitats russes amb les quals la UIB té signats acords de col·laboració, com la Universitat Estatal de Gestió de Moscou i la Universitat Estatal de Pedagogia de Sant Petersburg.

A més, se signà un conveni marc de col·laboració amb la Universitat de Cultura i Arts de Sant Petersburg, que ha de servir per posar en marxa iniciatives d'intercanvi d'estudiants i de recerca entre ambdues universitats.

Data de publicació: 11/07/2011