Escoltar

La UIB, la FUEIB i SECOT col·laboraran en la formació dels estudiants

SECOT posa a disposició dels emprenedors universitaris l'experiència i els coneixements de professionals qualificats jubilats

Dia: divendres, 22 d’abril de 2016
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

El president de Séniors Españoles para la Cooperación Técnica (SECOT), doctor Rafael Puyol, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, han signat un conveni de col·laboració entre SECOT, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears i la UIB. Aquest conveni permetrà desenvolupar programes de col·laboració i d'estudis conjunts i l'intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació.

També hi han assistit el senyor Bernadí Seguí, president de SECOT-Balears, i el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència.

SECOT és una associació sense ànim de lucre integrada per professionals qualificats jubilats, prejubilats o en actiu que, amb esperit altruista, ofereixen la seva experiència i els seus coneixements en la gestió empresarial a qui ho necessiti. Gràcies a aquest conveni la UIB, la FUEIB i SECOT podran col·laborar en l’intercanvi d'informació i publicacions; la realització de seminaris, col·loquis i simposis; la realització d’estudis d'investigació conjunts; la realització de programes de formació; la realització de visites de membres de la comunitat universitària a les instal·lacions de SECOT a les Illes Balears; i la realització d'activitats educatives conjuntes.

El doctor Rafael Pueyo, president de SECOT, és catedràtic de Geografia Humana de la Universitat Complutense de Madrid. A més, és vicepresident executiu de la Fundación Instituto de Empresa; vicepresident de Relacions Institucionals de la IE Business School; i president del Patronat de la IE University. Ha estat Rector de la Universitat Complutense de Madrid (1995-2003), president del Grup de Població de l’AGE i vicepresident de la Reial Societat Geogràfica. És membre de la Junta Directiva del Capítol Espanyol del Club de Roma. Ha estat també vicepresident de la Fundació General de la UCM i és patró d’altres cinc fundacions. És acadèmic de la Reial Acadèmia de Doctors i membre del jurat del premi Príncipe de Asturias de Ciències Socials. Va presidir el Consell d’Administració del Col·legi d’Estudis Europeus Miguel Servet, de París, i va ser president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE). És col·laborador del CSIC i membre del consell editorial de diverses revistes. Li han estat atorgades medalles d’or de cinc universitats i diverses condecoracions internacionals. És doctor honoris causa per set universitats estrangeres. Està especialitzat en Demografia (migracions i envelliment demogràfic) i ha publicat 18 llibres i més de 200 articles.

Data de l'esdeveniment: 22/04/2016

Data de publicació: 20/04/2016