Escoltar

La UIB i la Universitat d'Oxford organitzen el VIII Col·loqui Occidens

S'hi tractaran les relacions diplomàtiques entre Roma i el món indígena en els segles III-I aC 

Dia: 1 i 2 de novembre de 2018
Lloc: Merton College, Oxford, Regne Unit
 

L’àrea d’Història Antiga del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB i la Universitat d'Oxford organitzen el VIII Col·loqui Occidens: Diplomacy and Political Communication in the West, (I-III BC), que tindrà lloc els dies 1 i 2 de novembre al Merton College, a Oxford.

Hi intervindran investigadors de diverses universitats europees, que tractaran aspectes relacionats amb les relacions diplomàtiques entre Roma i el món indígena. Aquesta activitat forma part de les activitats del grup Occidens, un conjunt d'investigadors dedicats a l'estudi dels mecanismes i les dinàmiques d'interacció i conflicte entre el món romà i els diversos nuclis locals o regionals de Sicília, Còrsega, Sardenya, les Illes Balears, Gàl·lia, Britània i Hispània peninsular .

El col·loqui s'emmarca en el projecte de recerca de l'àrea d'Història Antiga de la UIB «Diplomàcia i Comunicació Política a Occident (s. III-I aC)» (HAR2015-66232-P), finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. Els coordinadors del col·loqui són el doctor Enrique García Riaza, catedràtic d'Història Antiga de la UIB, i el doctor Jonathan Prag, professor de la Universitat d'Oxford (Merton College).

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/11/2018

Data de publicació: 30/10/2018