Escoltar

La UIB i l'Institut Balear de la Dona signen un conveni per mantenir la Càtedra d'Estudis de Violència de Gènere

Dia: dimecres, 26 de maig de 2010
Hora: 11.30 h
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

La senyora Lila Thomàs, directora de l’Institut Balear de la Dona, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, signaran un conveni instrumental per al manteniment de la Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere i del Màster Oficial en Polítiques d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere.

La Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere es va crear l’any 2006 arran d’un conveni de col·laboració entre la UIB i la Fundació Balear contra la Violència de Gènere. La Càtedra és destinada a l’ensenyament, la recerca i la divulgació de la violència de gènere i a donar suport a la formació de la comunitat universitària en qüestions relacionades amb la igualtat real entre homes i dones. Així mateix, cerca donar impuls a la investigació científica en els estudis amb perspectiva de gènere i a la difusió i projecció social d’aquests estudis a tota la ciutadania.

La col·laboració entre la UIB i l’Institut Balear de la Dona es remunta a l’any 2002, quan les dues entitats varen subscriure un conveni per fomentar i afavorir el desenvolupament de la cooperació. L’Institut Balear de la Dona és una entitat que té com a finalitats bàsiques l’elaboració i l’execució de les mesures necessàries per fer efectius els principis d’igualtat de l’home i de la dona. La UIB, per la seva banda, té una àmplia tradició en la realització d’activitats de formació, recerca i divulgació en l’àmbit de la igualtat entre homes i dones.

També hi assistiran la doctora Marta Fernández, directora de la Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere, i el doctor Martí March, vicerector de Planificació i Coordinació Universitària.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/05/2010

Data de publicació: 25/05/2010