Escoltar

La UIB i el SOCIB ofereixen ajuts econòmics per a l'elaboració de treballs de fi de màster en l'àmbit de les ciències i tecnologies marines

El senyor Joaquim Tintoré Subirana, director del Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB), i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, han signat un conveni per concedir ajuts econòmics als estudiants que centrin els treballs de fi de màster (TFM) en investigacions relacionades amb les ciències i tecnologies marines.
 
Anualment es convocaran cinc ajuts, la dotació econòmica de cada un dels quals serà de 500 euros mensuals durant un màxim de quatre mesos i cofinançats per les dues entitats.
 
A més, es posarà a disposició dels estudiants seleccionats tota la informació continguda en les bases de dades del SOCIB i els proporcionarà accés a l'equipament científic i tècnic de què disposa aquesta Infraestructura Científica i Tècnica Singular. Paral·lelament, l’alumnat becat tindrà la supervisió d’un tutor acadèmic assignat per la UIB i d’un orientador proporcionat pel SOCIB.
 
A l’acte de signatura del conveni també hi han estat presents el doctor Jaume Carot, vicerector d’Investigació i Internacionalització; el doctor Rubén Santamarta, director del Centre d’Estudis de Postgrau de la UIB, i el senyor Saül Pitarch, responsable del Servei de Projectes del SOCIB.

 

Data de publicació: 15/03/2019