Escoltar

La UIB i Telefònica creen la Càtedra Telefònica de Sanitat Digital i Turisme Sostenible

Dia: divendres, 18 de febrer de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

Els senyors José Manuel del Arco, director territorial de Telefònica, i Fermín Calvo, director de Telefònica Balears, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears, han signat dos convenis de col·laboració que permetran crear la Càtedra Telefònica de Sanitat Digital i Turisme Sostenible de la UIB, i establiran el marc de col·laboració necessària per a la realització d'iniciatives conjuntes sobre innovació i desenvolupament de la societat de la informació.

A l'acte també hi han assistit el doctor Josep Lluís Ferrer, vicerector de Professorat i Innovació Pedagògica i director de la Càtedra Telefònica de Sanitat Digital i Turisme Sostenible, i el doctor Carlos Juiz, delegat de la rectora per a les noves tecnologies i subdirector de la Càtedra.

Durant l'acte de signatura, la rectora de la UIB ha agraït l'aposta de Telefònica “en temps de crisi per col·laborar amb la UIB en la recerca i la formació de recursos humans al més alt nivell en l'àmbit de la sanitat digital i el turisme sostenible”.

La Càtedra Telefònica de Sanitat Digital i Turisme Sostenible neix com un nucli de debat, reflexió i recerca sobre sanitat digital, turisme sostenible i altres iniciatives relacionades amb la innovació i el desenvolupament de la societat de la informació.

La UIB disposarà així de dinou càtedres, en què, gràcies al suport d'institucions públiques i privades, es duen a terme programes de recerca i d'innovació, de promoció i difusió del coneixement i la cultura, i de formació d'estudiants de grau i de postgrau.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/02/2011

Data de publicació: 17/02/2011