Escoltar

La UIB, entre les 150 millors universitats joves del món

El rànquing Times Higher Education situa la Universitat de les Illes Balears com la tercera millor universitat d'Espanya de menys de cinquanta anys 

La Universitat de les Illes Balears se situa entre les 101 i les 150 millors universitats de menys de cinquanta anys de tot el món, segons les dades recollides en el rànquing Times Higher Education Young University Rankings 2019.

Així mateix, la UIB ocupa també la tercera posició entre les universitats espanyoles, només per darrere de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Rovira i Virgili. El Times Higher Education Young University Rankings inclou 351 universitats d'arreu del món i les classifica a partir de la mateixa metodologia utilitzada en el Times Higher Education World University Rankings per avaluar les universitats en les seves missions principals: l'ensenyament, la recerca, la transferència del coneixement i la perspectiva internacional.

Els tretze indicadors de rendiment que s'analitzen es recalibren per reflectir el perfil de les missions de les universitats joves. Aquests indicadors de rendiment s'agrupen en cinc àrees : ensenyament (entorn d'aprenentatge); recerca (volum, ingressos i reputació); cites (influència de la investigació); perspectiva internacional (personal, estudiants i recerca), i ingressos de la indústria (transferència del coneixement).

Data de publicació: 28/06/2019