Escoltar

La UIB dóna a conèixer la recerca al vicepresident del Govern de les Illes Balears

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears, senyor Gabriel Barceló, i el director general d’Innovació i Recerca, senyor Josep Lluís Pons, han visitat la Universitat de les Illes Balears amb l’objectiu de conèixer la recerca que s’hi fa.

El vicepresident i el director general han visitat el dilluns, 2 de maig, l’edifici dels Serveis Cientificotècnics i instituts universitaris de recerca, on han estat rebuts pel vicerector d’Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot. Tot seguit, han tingut lloc les visites a l’Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS), a l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB), i als Serveis Cientificotècnics, on han estat guiats pels directors respectius, el doctor Fèlix Grases, el doctor Maxi San Miguel i el doctor Sebastià Albertí.

La d’avui ha estat la segona visita a la UIB del vicepresident. En la primera visita, que va tenir lloc el passat dijous 21 d’abril, el vicepresident va ser rebut pel Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, i, després d’una presentació general de la recerca que es fa a la UIB per part del vicerector d’Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot, va poder conèixer en concret l’activitat investigadora de l’Institut d’Aplicacions de Computació de Codi Comunitari (IAC3), l’Institut d’Investigacions Agroambientals i d’Economia de l’Aigua (INAGEA), l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) i l’Institut d’Estudis Hispànics en la Modernitat (IEHM), de la mà dels directors, que són el doctor Josep Lluís Ballester, el doctor Hipólito Medrano, el doctor Miquel F. Oliver, i el doctor Jaume Garau, respectivament.  

Data de publicació: 03/05/2016