Escoltar

La UIB debat els darrers avenços de la recerca sobre l'ansietat i l'estrès

Més de 250 investigadors participen a la 33è Congrés Internacional de la Stress and Anxiety Research Society 

Inauguració
Dia: dilluns, 2 de juliol de 2012
Hora: 9 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

La Facultat de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears organitza la 33a edició del Congrés Internacional de la Stress and Anxiety Research Society, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juliol.

El congrés reunirà al voltant de 250 professionals, acadèmics i investigadors de prestigi de 32 països d’arreu del món per debatre els darrers avanços teòrics i aplicats en els diferents camps relacionats amb l’estudi de l’ansietat i l’estrès, però també en el camp de les emocions i del seu impacte en la salut.

A la inauguració hi intervindran la presidenta de la Stress and Anxiety Research Society, doctora Petra Buchwald; el degà de la Facultat de Psicologia i president del congrés, doctor Albert Sesé; i la vicerectora d'Estudiants de la UIB, doctora Maria Juan.

La Stress and Anxiety Research Society és una organització internacional de caràcter multidisciplinari que aglutina investigadors que comparteixen interessos sobre l’estudi dels fenòmens relacionats amb l’ansietat i l’estrès.

Hi col·laboren l’Associació Balear per a la Promoció de la Psicologia Clínica i de la Salut (ABAPSICS) i de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

  • TVE

         Informatiu Balear ->> notícia minut <00.09.58>

Data de l'esdeveniment: 02/07/2012

Data de publicació: 29/06/2012