Escoltar

La UIB coordinarà per primera vegada un programa intensiu en el marc del Programa d'aprenentatge permanent ERASMUS

La UIB coordinarà per primera vegada un programa intensiu enmarcat en el Programa d’aprenentatge permanent ERASMUS. Aquest seminari s’impartirà durant el proper curs acadèmic i duu per títol: «Rehabilitation technology for disabled and elderly persons».

Catorze estudiants i sis docents d’institucions d’educació superior de Suècia, Finlàndia, Països Baixos, República Txeca i la Universitat de les Illes Balears, participaran a la UIB en aquest programa intensiu proposat per l’Escola d’Infermeria i Fisioteràpia, amb una durada de deu dies.

Aquesta edició té com a objectius, entre d’altres, formar els participants en la utilització profitosa de les noves tecnologies de rehabilitació per a discapacitats i persones grans, i crear una xarxa rendible amb col·laboradors internacionals, com instituts de investigació o empreses, per desenvolupar projectes i pràctiques.

Els programes intensius ERASMUS, impulsats des del Servei de Relacions Internacionals de la UIB, pretenen fomentar l’ensenyament eficaç de temes especialitzats i permetre que els estudiants i docents treballin en grups multinacionals.

Documents relacionats

Data de publicació: 04/07/2011