Escoltar

La UIB convida els universitaris amb bones idees de negoci a preparar el seu pla i participar en el concurs: PREMI UIB - IDEA EMPRENEDORA

Es facilitarà assessorament i un curs en línia per elaborar un pla de negoci i crear una empresa

Els projectes es poden presentar fins al 9 de setembre de 2011

Facilitar la inserció dels alumnes i titulats universitaris al mercat de treball a través de l’autoocupació o l’emprenedoria i impulsar la innovació de les empreses i la transferència de coneixements al sistema productiu són els objectius prioritaris de la primera edició del PREMI UIB - IDEA EMPRENEDORA. Una iniciativa de la Direcció General de Formació i Orientació Universitària de la Secretaria General d’Universitats del Ministeri d’Educació i la Universitat de les Illes Balears -mitjançant la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears (FUEIB)-, amb la col·laboració de la Càtedra Bancaja de Joves Emprenedors i la Fundació INCYDE.

El concurs s’emmarca en el programa RESET, Espai de l’Emprenedor i Suport a la Nova Empresa Tecnològica de la UIB, impulsat per la FUEIB i la Càtedra Bancaja de Joves Emprenedors.

Sota el lema «Si ets emprenedor, comença a córrer», el concurs convida tots els universitaris de la UIB a presentar abans del 9 de setembre un pla de negoci innovador i viable en qualsevol branca de coneixement dels estudis universitaris.

Els participants tindran l’oportunitat de guanyar:

  • El premi del Ministeri d’Educació per a estudiants de primer cicle, segon cicle o grau de la UIB: els premiats obtindran un import de 2.500 euros, que es destinarà a l’anàlisi i l’estudi de la viabilitat del projecte.
  • El premi Bancaja al millor projecte final de carrera, de 3.000 euros, que es podran destinar a serveis o formació per a la millora del pla d’empresa i enfortiment de les capacitats personals.
  • El premi Bancaja al millor projecte final de postgrau o màster, de 3.000 euros, que es podran destinar a serveis o formació per a la millora del pla d’empresa i enfortiment de les capacitats personals.

A més a més, la FUEIB facilitarà als emprenedors que hi participin el seu canal de comunicació permanent d’informació i assessorament per posar en marxa les seves idees i un curs en línia per poder elaborar un pla de negoci, a la pàgina web www.reset-fueib.es.

Documents relacionats

Data de publicació: 20/07/2011