Escoltar

La UIB convida els estudiants de secundària a visitar en família la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Dia: divendres, 11 de febrer de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: sala de videoconferència 5 de la Seu universitària d’Eivissa i Formentera,
c/ de Bes, 9, Eivissa

La UIB, mitjançant la Seu universitària d’Eivissa i Formentera, el Servei d’Informació i el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU), i seguint el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior, organitza per primera vegada a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera la jornada Vine a la Universitat: Famílies.

Es tracta d’una jornada adreçada a les famílies dels alumnes de secundària (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior). Els objectius són explicar la importància que té fer estudis universitaris, donar a conèixer la UIB i la Seu universitària, mostrar el sistema educatiu semipresencial que s'utilitza a la Seu i informar sobre l'oferta d'estudis de la UIB i la manera com s'hi accedeix, així com proporcionar un primer contacte amb l’entorn universitari i les seves instal·lacions als pares i mares de futurs alumnes de la Universitat.

Programa de la jornada:

  • 19 hores: recepció i lliurament de documentació, al vestíbul de la Seu de la UIB a Eivissa i Formentera.
  • 19.15 hores: «Com podem orientar els fills». Xerrada per explicar la importància de fer estudis superiors, a càrrec de la doctora Gemma Tur, professora de la UIB.
  • 19.45 hores: «Com s’estudia a la Seu universitària». Explicació de l’oferta d’estudis a la Seu universitària i del sistema semipresencial que s’hi utilitza, a càrrec de Maria Arrabal, tècnica del servei de Campus Extens, UIB Virtual.
  • 20.15 hores: «Prova d’accés a la Universitat, procediments d’admissió i estudis», a càrrec de Miquel Amorós, tècnic del Servei d’Informació de la UIB.
  • 21 hores: visita a la biblioteca, les aules d’informàtica i el laboratori d’Infermeria (opcional).

Data de l'esdeveniment: 11/02/2011

Data de publicació: 10/02/2011