Escoltar

La UIB col·laborarà en la implantació del batxillerat internacional que oferirà l'IES Son Pacs el curs acadèmic 2012-2013

L’IES Son Pacs serà el primer centre de les Illes Balears que oferirà l’oportunitat als alumnes d’obtenir aquest títol internacional de batxillerat

La Universitat de les Illes Balears finançarà part de les despeses derivades de la implantació del Programa del Diploma de Batxillerat Internacional que oferirà l’IES Son Pacs a partir del curs acadèmic 2012-2013. Aquest centre es convertirà en el primer de les Illes Balears que ofereix als alumnes la possibilitat d’obtenir aquest títol de Batxillerat Internacional que regula l’Organització del Batxillerat Internacional (IBO).

El Diploma de Batxillerat Internacional és un programa educatiu de dos anys dirigit a estudiants no universitaris entre els 16 i els 19 anys. La superació d’aquest batxillerat permet l’accés a diferents universitats del món afiliades al programa sense necessitat de fer cap prova de selectivitat.

El senyor Bartomeu Llinàs, conseller d’Educació i Cultura, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB, han visitat l’IES Son Pacs per conèixer els detalls del projecte i signar el conveni de col·laboració per mitjà del qual es finançarà la despesa de 12.000 euros derivada de la implantació d’aquest programa. També col·laboraran en la implantació del programa l’Ajuntament de Palma, el Centre Balears Europa, Sa Nostra i Air Europa.

Documents relacionats

Data de publicació: 24/02/2011