Escoltar

La UIB col·laborarà amb Amadiba

La senyora Elvira Jiménez, presidenta de l’Associació de Mares i Pares de Persones amb Discapacitat de les Illes Balears, Amadiba, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat aquest dimecres un acord marc de col·laboració entre les dues entitats.

L’acord té una durada inicial de quatre anys i neix amb la intenció de desenvolupar programes de col·laboració i d'estudis conjunts. Alhora, també pretén fomentar l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació. 

Entre les accions concretes per a la cooperació es troben l’intercanvi d’informació i publicacions, la realització de seminaris i col·loquis o l’elaboració d’estudis d'investigació conjunts. Així mateix, s’obre la porta a la realització de programes de formació i pràctiques per a alumnes de la Universitat, visites de membres de la comunitat universitària a qualsevol dels serveis d’Amadiba i activitats educatives conjuntes d’acord amb els objectius de les parts. 

En aquest sentit, cal destacar la col·laboració del Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, que fa possible la realització dels programes de pràctiques per a alumnes.

Amadiba en xifres

Amadiba és una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció i suport integral a persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. Enguany, que compleix 23 anys, ja compta amb tres-cents treballadors i, a més, gairebé cinc-centes famílies es beneficien actualment dels serveis oferts per Amadiba.

Data de publicació: 16/01/2019