Escoltar

La UIB, amb la Mallorca Handbike Tour

Acte de presentació a Sa Riera, amb la participació de Karen Darke i Lluís Mas

 «Braços com cames» 

Dia: dimecres, 22 d’octubre de 2014
Hora: 19 hores
Lloc: edifici Sa Riera, Palma 

Acte públic de presentació de la Mallorca Handbike Tour, una cursa de bicicletes adaptades que tindrà lloc del 24 al 26 d’octubre a la zona de la Platja de Muro.

A l’acte de presentació hi participaran la senyora Karen Darke, ciclista professional del British Cycling Team i el senyor Lluís Mas, ciclista professional de l’equip Caja Rural. Moderarà l'acte el senyor Xavi Torres, nedador professional. També participaran el senyor Miquel Manresa, un dels organitzadors de la cursa, i el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB.

Les handbikes o bicicletes de mà són bicicletes de tres rodes que es manegen amb les mans, ja que les utilitzen persones amb alguna discapacitat física que els impossibilitaria conduir una bicicleta amb les cames.

La Mallorca Handbike Tour aconsegueix reunir els millors ciclistes amb discapacitat del món en una cursa que té la missió de promoure l’esport adaptat. La cursa tindrà tres etapes:

  • Etapa 1: Crono Platja de Muro - sa Pobla (20 km)
  • Etapa 2: Pla de Mallorca (65 km. 250 m de desnivell). La cursa començarà a l’Hotel Viva Blue de la Platja de Muro i seguirà la ruta Can Picafort-Muro-Llubí-Maria de la Salut-Santa Margalida-Can Picafort-Hotel Viva Blue
  • Etapa 3: Serra de Tramuntana (74 km. 700 m de desnivell). La cursa seguirà la ruta següent: Platja de Muro-Alcúdia-Pollença-Lluc-Caimari-Campanet-sa Pobla-Platja de Muro. 

Vídeo

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/10/2014

Data de publicació: 15/10/2014