Escoltar

La UIB acull una trobada amb responsables del programa europeu COST

Aquesta reunió de treball comptarà amb la participació de la presidenta del programa COST, Ángeles Rodríguez, i la coordinadora nacional, Noelia Romero 

Dia: dimecres, 22 d'abril de 2015
Horari: 11 hores 
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, aula de màster de l'Escola d'Hoteleria

La Universitat de les Illes Balears acollirà una trobada amb els responsables del programa COST (European Cooperation in Science and Technology).

Aquesta jornada serà una oportunitat excel·lent perquè el personal docent i investigador i el personal de gestió de la recerca coneguin les possibilitats de constituir noves xarxes de cooperació internacional, que permetin seguir avançant en la recerca i en la transferència de coneixement.

Hi estan convidats també diferents clústers de les Illes Balears, representants de la Fundació Universitat-Empresa i de l’Administració Pública. La trobada serà dirigida per les senyores Ángeles Rodríguez i Noelia Romero, presidenta del COST i delegada nacional respectivament, i la doctora Teresa Riera, catedràtica de la UIB i exparlamentària europea.

Durant la reunió es parlarà del funcionament del programa COST i com s’ha de presentar una proposta, a més d’altres qüestions d’interès per als assistents.

L’acte l’organitza el Vicerectorat d’Innovació i Transferència de la UIB en el marc de les activitats de la Càtedra Santander-UIB d’Innovació i Transferència del Coneixement. 

Data de l'esdeveniment: 22/04/2015

Data de publicació: 21/04/2015