Escoltar

La UIB acull la setena edició de l'Olimpíada de Biologia

Hi participaran 90 alumnes de segon de batxillerat de 26 centres de secundària de les Illes Balears

Dia: dimecres, 7 de març de 2012
Hora:
9.30 hores
Lloc:
sala dactes de ledifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma,
i
seus universitàries de Menorca i dEivissa i Formentera

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a les 9.30 hores

La UIB acull la setena edició de l’Olimpíada de Biologia, que comptarà amb la participació de 90 alumnes de segon de batxillerat de centres de les Illes Balears. Per illes, hi participaran 57 alumnes de Mallorca, 8 de Menorca i 25 d'Eivissa i Formentera. Per centres escolars, hi participaran 26 en total: 16 de Mallorca, 2 de Menorca i 8 d’Eivissa i Formentera.

L'Olimpíada de Biologia és un concurs adreçat a l'alumnat matriculat a segon curs de batxillerat i que cursa l’assignatura de Biologia. Té com a objectiu estimular l'estudi d’aquesta matèria i el desenvolupament de joves talents. Consta de tres fases, local, estatal i internacional, amb un nivell de dificultat creixent. La prova consta de dues parts: un exercici teòric amb preguntes d’opció múltiple, per resoldre com a màxim en una hora i mitja, i un exercici pràctic, per a la resolució del qual tindran una hora.

Els tres millors primers classificats de l’Olimpíada de Biologia tindran la matrícula gratuïta del curs acadèmic 2012-13 en qualsevol dels estudis que s’imparteixen a la UIB.

L’Olimpíada de Biologia l’organitza l’Associació Olimpíada Espanyola de Biologia amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears. L’activitat compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, Sa Nostra, el Col·legi Oficial de Biòlegs, l’Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut, l’Editorial Vicens Vives i Biolínea.

Data de l'esdeveniment: 07/03/2012

Data de publicació: 06/03/2012