Escoltar

La UIB acull la final del III Concurs de Monòlegs en Anglès del Grup 9 d'Universitats

Els estudiants de les universitats que integren el Grup 9 d'Universitats participen en la tercera edició del certamen. L'esdeveniment es podrà seguir en directe a través de CanalUIB i del canal institucional de la UIB a Youtube 

Dia: divendres, 16 de març de 2018
Hora:

- Competició: 11 h
- Lliurament de premis: 13.30 h
Lloc: Aula 1, edifici Beatriu de Pinós, campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears acull el divendres 16 de març la final del III Concurs de Monòlegs en Anglès del Grup 9 d'Universitats (G9), en el qual participen els alumnes representants de les nou universitats que integren el G9.

L'esdeveniment es podrà seguir en directe a partir de les 11 hores a través de CanalUIB i del canal institucional de la UIB a Youtube.

El concurs, que pretén fomentar entre l'alumnat universitari la capacitat oratòria en anglès, consisteix a desenvolupar un monòleg d'entre cinc i set minuts sobre temàtica universitària i en anglès. Entre els criteris que valora el jurat figura l'impacte del text, el domini de l'idioma mostrat pel monologuista, la seguretat i el domini del tema o la naturalitat i l'expressivitat.

El guanyador de la tercera edició del concurs obtindrà un premi en metàl·lic de 600 euros, mentre que el segon classificat rebrà 300 euros.

Els alumnes que participen en el III Concurs de Monòlegs en Anglès són:

  • Eva García González, de la Universitat d'Oviedo.
  • Sofía González Fernández, de la Universitat del País Basc.
  • Emanuela Anna Huszak, de la Universitat de Saragossa.
  • Pablo Lozano Palacio, de la Universitat de La Rioja.
  • Luis Miguel Martínez Canseco, de la Universitat de Cantàbria.
  • Markus Mottinger, de la Universitat Pública de Navarra.
  • Giorgio Rossini, de la Universitat de les Illes Balears.
  • Paula Suero Guillermo, de la Universitat d'Extremadura.
  • Anzhela Synooka, de la Universitat de Castella-la Manxa.

El jurat d'aquesta edició l'integren el professor del Departament de Filologia de la Universitat de Cantàbria doctor Francisco Gallardo del Puerto, la professora del Departament de Filologia Moderna de la Universitat de Castella-la Manxa doctora María Victoria Guadamillas Gómez, i la professora del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de Saragossa doctora María Pilar Mur Dueñas, que avaluaran l'impacte dels monòlegs, el domini de l'idioma, el llenguatge no verbal, així com la naturalitat, l'expressivitat, el to i l'expressió de la veu o el domini de l'espai, entre altres factors.

Grup 9 d'Universitats

El Grup 9 d'Universitats (G9) és una associació integrada per les universitats que són les úniques de caràcter públic en les seves respectives comunitats autònomes: Universitat de Cantàbria, Universitat de Castella-la Manxa, Universitat d'Extremadura, Universitat de les Illes Balears, Universitat de La Rioja, Universitat d'Oviedo, Universitat del País Basc, Universitat Pública de Navarra i Universitat de Saragossa.

Vídeo

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/03/2018

Data de publicació: 13/03/2018