Escoltar

La UIB acull el VI Congrés de l'Associació Espanyola de Professors de Dret Administratiu els dies 11 i 12 de febrer de 2011

Inauguració
Dia: divendres, 11 de febrer de 2011
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

L'àrea de Dret Administratiu del Departament de Dret Públic de la Universitat de les Illes Balears organitza el VI Congrés de l'Associació Espanyola de Professors de Dret Administratiu (AEPDA). Més de 150 professors d'aquesta àrea de coneixement associats a l'entitat es reuniran al campus universitari per debatre qüestions relacionades amb el Dret administratiu com ara el Dret públic de la crisi econòmica, la possibilitat d'un Dret administratiu d'àmbit europeu i la transparència al sector públic. La trobada ha estat coordinada pels doctors Avel·lí Blasco, Bartomeu Trias i Aina Salom.

L'acte d'inauguració del VI Congrés de l'AEPDA comptarà amb la intervenció del president de l'AEPDA, doctor Lorenzo Martín-Retortillo, la batllessa de Palma, senyora Aina Calvo, i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

L'Associació Espanyola de Professors de Dret Administratiu és una entitat sense ànim de lucre que aglutina al voltant de 300 professors de les diferents universitats espanyoles i que té com a finalitat promoure les relacions científiques entre els especialistes en Dret administratiu d'Espanya i d'altres països.

Data de l'esdeveniment: 11/02/2011

Data de publicació: 10/02/2011